Kvote i predviđanja za Svjetsko prvenstvo 2022 



Svjetsko prvenstvo 2022. izgledat će malo drugačije od prethodnih iteracija. Budući da su ljeta u Kataru obično prilično sparna, ovogodišnje izdanje Svjetskog prvenstva održat će se na jesen. 

Svečanosti će službeno započeti 21. studenog, što znači da će Dan zahvalnosti ove godine biti i nogomet.
Iako još moramo čekati oko šest mjeseci da započne najveći svjetski sportski događaj, stranice za klađenje na Svjetsko prvenstvo već su se ažurirale s nizom ponuda. Nikad nije prerano kladiti se na nešto tako veliko kao što je Svjetsko prvenstvo, zar ne?

Već znamo 29 momčadi koje će zauzeti teren od 32 momčadi, a posljednja tri sastava će biti određena u doigravanju kasnije tijekom ljeta.
Kostarika će u jednoj utakmici doigravanja igrati protiv Novog Zelanda.

Peru će igrati protiv pobjednika utakmice UAE/Australija.
Dok će se pobjednik Ukrajine/Škotske suočiti s Walesom za konačno mjesto na Svjetskom prvenstvu.

Kao što ste očekivali, Brazil je trenutno favoriziran za osvajanje još jednog naslova Svjetskog prvenstva kasnije ove jeseni. Jesu li Brazilci najbolja opcija za podizanje trofeja 2022.?

FIFA navodno planira proširiti teren za Svjetsko prvenstvo 2026. godine. Togodišnje natjecanje, koje će se odrNaravno, znamo zašto FIFA želi proširiti polje za četiri godine. Sve je u novcu. Što je više momčadi uključeno u natjecanje, Svjetsko prvenstvo će izazvati više globalnog interesa.

Ipak, ovo je lako najzabavnije nogometno natjecanje na svijetu.
To je također jedan od najpopularnijih globalnih događaja za sportsko klađenje. Milijarde dolara će promijeniti vlasnika od sada do kraja Svjetskog prvenstva kasnije ove godine. Koje momčadi su najbolje oklade za pobjedu?

Brazil (+450)
Svakako razumijem zašto je Brazil favorit +450. Brazil je osvojio pet pobjeda na Svjetskom prvenstvu najviše od svih zemalja otkako je događaj pokrenut 1930. godine. Također su dvaput završili kao drugoplasirani. Kao i obično, momčad za 2022. bit će apsolutno prepuna talenta svjetske klase na svakoj poziciji na terenu.žati u 

Sjedinjenim Državama, Kanadi i Meksiku, sastojat će se od ogromnih 48 timova. Kao što možete vidjeti u gornjim kvotama za Svjetsko prvenstvo, 32 momčadi su već previše.

22 od 37 momčadi koje se još uvijek bore za mjesto na terenu imaju izglede od +10000 ili više za pobjedu na turniru. Možete dodati i Senegal (+5000), Srbiju (+8000) i Švicarsku (+8000), ako želite, također. Čak su Hrvatska (+4000) i Urugvaj (+5000) marginalni konkurenti.

Ovo će biti treće uzastopno Svjetsko prvenstvo na kojem će Brazil ući kao favorit za klađenje, iako zapravo nisu osvojili turnir od 2002. godine.

Brazil je ponizila Njemačka još na Svjetskom prvenstvu 2014. prije prilično nesretnog izlaska 2018. od strane Belgije u četvrtfinalu. Brazilci su zabili nevjerojatnih 40 golova, a primili samo pet u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo, što nije mali uspjeh s obzirom na razinu natjecanja u južnoameričkoj konfederaciji.

Francuska (+600)
Aktualni pobjednici Svjetskog prvenstva razočarano su ispali s Eura 2020. u osmini finala porazom iz jedanaesteraca od Švicarske. Malo tko je to vidio s obzirom da je Les Bleus ušao u natjecanje kao favorit za klađenje, ali ovo je još jedna momčad s sramotnom količinom talenta na papiru.

Međutim, ponekad vodeći transcendentni talent poput Kyliana Mbappea može pomoći prikriti te nesavršenosti. Mbappe je izjednačio Antoinea Griezmanna za vodstvo momčadi s četiri pogotka tijekom niza Svjetskog prvenstva 2018. na putu do osvajanja najboljeg mladog igrača. Mbappe, koji bi prije Svjetskog prvenstva 2022. mogao prijeći u Real Madrid iz PSG-a s velikim novcem, od tada je samo napredovao.

Engleska (+600)
Još jednom, Engleska će to pokušati vratiti kući. Tri lava su bila na rubu osvajanja svog prvog velikog međunarodnog trofeja od 1996. na prošlogodišnjem Euru prije nego što su u finalu izgubili od Italije na srceparajući način. Taj je neuspjeh uslijedio nakon obećavajućeg četvrtog mjesta u Rusiji 2018.

Engleska je trenutno peta na FIFA-inoj ljestvici, odmah iza Argentine. Kao što je slučaj s većinom najbolje rangirane momčadi na terenu, Engleska ima gomilu talenata po cijelom terenu.

Harry Kane, koji je predvodio sve strijelce sa šest golova na Svjetskom prvenstvu 2018., ponovno će predvoditi liniju Garetha Southgatea. Raheem Sterling bio je jedna od svijetlih točaka najmanje godišnjih Eura, dok se Phil Foden i Jadon Sancho pojavljuju spremni za istaknutije uloge.

Španjolska (+750)
Stvari su krenule nizbrdo za Španjolsku nakon “Zlatne generacije” koja je osvojila Euro 2008. i 2012. i Svjetsko prvenstvo 2010. Dok je nekoliko tih igrača (Sergio Busquets, Sergio Ramos) još uvijek ostalo, španjolska strana ćemo vidjeti kasnije ove godine u Kataru se uglavnom sastoji od novih lica.

Ali također će se suočiti s Japanom i Kostarikom ili Novim Zelandom, što bi napredak trebao biti prilično lak zadatak. Međutim, prolazak kroz grupu posljednjih godina nije bio težak dio. Španjolska još nije pobijedila nokaut na Svjetskom prvenstvu otkako je pobijedila u cijeloj stvari prije 12 godina.

Argentina (+750)
Lionel Messi je konačno osvojio međunarodno natjecanje s Argentinom na prošlogodišnjem Copa America. Najbolji igrač ove generacije bio je blizu osvajanja Svjetskog prvenstva 2014., kada je njegova ekipa pala od Njemačke u finalu.

Argentina se nakon toga plasirala u osminu finala prije četiri godine u Rusiji prije nego što je izgubila od Francuske. Međutim, ta momčad nikada nije predstavljala ozbiljnu prijetnju da bi je pobijedila.

Ova strana je vjerojatno navedena s koeficijentom od +750 za Svjetsko prvenstvo na reputaciji više od bilo čega drugog. Menadžer Lionel Scaloni izvukao je najbolje iz momčadi otkako je preuzeo, međutim, s impresivnim nizom bez poraza kroz CONMEBOL kvalifikacije.

Njemačka (+1000)
Prvaci Svjetskog prvenstva 2014. pokleknuli su na šokantan način osvojivši posljednje mjesto u skupini na Rusiji 2018. prije još jednog osrednjeg nastupa na Euru 2020. Ovo će biti prvi put u gotovo 20 godina da će momčad ući na veliki turnir bez Joachima Lowa koji patrolira dodirna linija.

HANSI FLICK ĆE PREUZET UZDE OVE JESENI U KATARU.
Nijemci su tek 11. na svijetu, što se čini malo niskim s obzirom na ogroman uspjeh momčadi tijekom godina.

Njemačka je četiri puta osvojila Svjetsko prvenstvo, što je dobro za drugu momčad u bilo kojoj momčadi iza samo Brazila. Nijemci su u europskim kvalifikacijama imali 9-0-1 s 36 postignutih golova i samo tri dopuštena. Ako to zvuči impresivno, to je zato što jest.

Belgija (+1200)
Belgija je zapravo drugoplasirana na FIFA-inoj svjetskoj ljestvici iza Brazila, što čini njihov izgled +1200 za Svjetsko prvenstvo 2022. prilično iznenađujućim. Belgija je bila uzbuđena prije svakog velikog turnira od 2014., ali još uvijek žele osigurati svoje prvo veliko prvenstvo. Možda je to razlog zašto su koeficijenti medvjeđe po pitanju šansi Belgijanaca 2022. godine.

Eden Hazard s ozljedama vjerojatno je prošao svoj vrhunac, dok je Romelu Lukaku usred razočaravajuće kampanje za Chelsea na klupskoj razini. Kevin De Bruyne i dalje je jedan od najboljih igrača na planeti, a čovjek iz Man Cityja bit će u središtu svega što Belgija želi učiniti u Kataru.

Tko će pobijediti na Svjetskom prvenstvu 2022.?
Kao što je spomenuto, možemo ići naprijed i otpisati najmanje 60 posto terena, što čini klađenje na koeficijente FIFA Svjetskog prvenstva malo manje kompliciranim. Krema ima tendenciju da se popne na vrh u ovom sportu. Iako bi na tom putu moglo biti nekoliko neočekivanih iznenađenja – Hrvatska je ipak dogurala do finala 2018. – uvelike očekujem da će se forma održati.
Također pročitajte:sportska kladionica

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога