Strateški vodič za Craps za igrače online kasina



Pobjeda u online craps-u se na prvu može činiti teškim, ali postoje mnoge osnovne strategije craps-a koje se mogu koristiti za pobjedu u online kockarnicama, jedno od mjesta za igranje Crapsa je https://icasinohrvatska.com/.

Craps je jednostavna igra s kockicama s raznim strategijama klađenja, od kojih neke uključuju visok rizik, visoku nagradu, dok druge uvijek traže najniži mogući rizik.

Razložimo neke od naših najboljih strategija kockica za ljude koji tek počinju raditi u online kockarnicama. Naveli smo ove strategije uzlaznim redoslijedom, počevši od one koju biste prvo trebali naučiti, strategija koje često koriste iskusniji igrači online crapsa.

Strategija #1: Klađenje na najnižu prednost kuće u svakom trenutku
Ova strategija je također poznata kao strategija "prođi liniju i dođi ulog". Kuća ima prednost na gotovo svakoj okladi u kasinu koja se može mjeriti u postotku.

Pass line i Odds bet ili Come bet imaju najniža dva postotka prednosti kuće. Ne samo u craps, već u cijelom online kasinu. 

Oklada Pass Line ima prednost kuće od 1,41%. Kladite se prije nego što strijelac izvrne izlaz. Ova oklada se isplati na bacanje 7 ili 11, a ne uspijeva na bacanje 2, 3 ili 12.

Nakon prvog bacanja, ako je izbačen bilo koji drugi broj, linija za prolaz isplaćuje ako se taj broj ponovno baci prije bacanja 7, tj. strijelac baca 6 na prvom bacanju i još 6 na drugom bacanju, linija za prolaz plaća van.
Oklada na kvote

Strategija #1 bi trebala biti stavljanje oklade na koeficijente nakon oklade na prolaznu liniju. Ako se linija za prolaz ne isplati, pričekajte da izađe da baci 6 ili 8.

Ovo su dva najčešća broja na kocki nakon sedam. Sada je vrijeme da iskoristite okladu na koeficijente. Oklada na koeficijente je jedina oklada 1:1, 0% prednosti kuće u cijelom kasinu. Oklada s 

koeficijentom stavlja se na stol iza vaše linije za prolaz. Općenito ne može premašiti određeni višekratnik vaše početne oklade na prolaznu liniju.

Sada i linija za prolaz i koeficijenti oklade se isplaćuju ako strijelac ponovno izvuče izlaz.

Strategija #2: Strategija oklade na terenu
Ovo se kvalificira kao stvarna strategija i često se naziva željezni križ. Uglavnom, položit ćete više oklada kako biste se postavili za pobjedu na bilo koji broj osim sedam.

Oklade na mjesto ostaju dok se ne baca sedam, a oklada na polje ostaje dok strijelac ne ispadne.

Ova strategija vam nudi češće pobjede i poraze. Ako smatrate da je craps prespor, strategija oklada na polje trebala bi ubrzati vaše povrate, ali i uzrokovati veliki gubitak na sedam.

Suprotno uvriježenom mišljenju, ova kolektivna strategija ne stavlja izglede u vašu korist. Kućica ima 0,44% prednosti u odnosu na više rola. Često ne možete poništiti oklade sa stola osim ako se ne isplate u mnogim online kockarnicama, što vas dovodi u veće gubitke ako ne možete očistiti svoje oklade.

Povrat na oklade na mjesto je 3:2 na vašu okladu na 5 mjesta i 5:6 na vaše oklade na 6 i 8 mjesta. Oklade na terenu nude 1:1 na 3,4,9,10 ili 11 i 2:1 na 2 i 12. Vaša će se isplata razlikovati ovisno o tome koji je kockac bačen.

Strategija oklade na terenu je zabavna, ali može biti frustrirajuće izgubiti na sedam. Klađenje na prolaznu liniju je lakše ako radite s manje gotovine.

Strategija #3: Martingale strategija.
Martingale znači udvostručiti okladu nakon svake izgubljene oklade. Počnite s minimalnom okladom, a zatim je udvostručite nakon što je izgubljena.

Djeluje, ali je zastrašujuće. Jedna od glavnih Martingale metoda za online craps je 'Martingale jedan broj'

Martingale jedan broj
Na 'Martingale jedan broj' znači kladiti se iznova i iznova na jedno od glavnih oklada. Lebdjet ćete oko broja za koji mislite da će vam se isplatiti.

Martingaliranje jednog broja zahtijeva najveći novčani iznos, jer ćete redovito gubiti, ali se kladite da će isplata nadvladati vaše gubitke. Uz ovu okladu na mjesto, još uvijek udvostručujete svaku izgubljenu okladu.

Za ovu craps strategiju počnite s okladom na jedan broj. 6 ili 8 nudi bolje izglede za pobjedu, ali manje isplate; 4 ili 10 daje vam veće isplate, ali niže izglede za pobjedu. Zatim nastavite kladiti se na taj broj sve dok ne osvojite više nego što ste došli, i odlazite.

Martingale mjesto oklade
Za ovu craps strategiju izvodite strategiju br. 1 s dodanom Martingale komponentom. Jednostavno udvostručujete svoju početnu minimalnu okladu, dok dodajete strategiju udvostručenja 

Martingalea nakon svakog gubitka.
Ovo ima bolje ukupne izglede od pristupa Martingaleu s jednim brojem, ali što se tiče craps strategija, može biti jedna od najstrašnijih. Radi s bankrollom od oko 4000 dolara za većinu online craps stolova.

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога